Invitasjon 8

Torsdag 7. oktober 2021 kl 1300 (dørene åpner kl 1230) - Samfunnshuset i Kongleveien 12

Sigrid Klæboe Jacobsen

«Skatteparadisene – i vekst eller fall?»

Dagens foredragsholder er Sigrid Klæboe Jacobsen, som er daglig leder i «Tax Justice Network – Norge», en organisasjon som jobber for global skatterettferd og med et demokratisk og åpent skattesystem som siktemål.

Hvordan går det egentlig med den nasjonale og internasjonale kampen mot hemmelighold og skattesnusk, etter flere tiårs innsats, spør hun. Er alle land i praksis blitt skatteparadis på veien? Og hvilken virkning vil coronapandemien ha?

Vi får et foredrag om politikken, etikken og jusen bak skatteparadisene, om veien fremover, og litt om vår nye oljefondssjef, som ikke er helt glemt.

Vanlig servering av kaffe med tilbehør.

Selv om det meste nå er åpnet opp, vil vi gjerne fortsatt ha påmelding til møtene – i et hvert fall inntil videre. Meld dere på her via nettsiden her: påmelding eller pr. e-post til nilselie@online.no eller pr. SMS til 480 34 524. Påmeldingsfrist tirsdag 5. oktober 2021. Vi begrenser i utgangspunktet ikke deltakerantallet, og sender ikke bekreftelse på deltakelsen, men hvis vi mot formodning ikke kan ta inn alle påmeldte, skal de som ikke kommer til, få beskjed pr. e-post. Ellers er det bare å møte opp for de som har meldt seg på.

Deltakeravgift som vanlig kr. 50 for medlemmer og kr. 100 for ikke-medlemmer. Vennligst betal allerede ved påmelding til U3As konto 0530.38.82628, og oppgi navn på betaler!

Vel møtt!

Styret