Invitasjon 4

Torsdag 4. mars 2021 kl 1300 (dørene åpner kl 1230) - Varden Leir

U3A Nesodden tar nok en gang sjansen på lettelser i gjeldende smittevernrestriksjoner når de skal vurderes på ny 24. februar 2021, og ønsker velkommen til nytt møte

Iben Sandemose

«Ugler i Sandermosen»

Dagens foredragsholder er Iben Sandemose, billedkunstner, scenograf og forfatter. Hun er også datter av filmmann og oppfinner Bjarne Sandemose og sønnedatter av forfatteren Aksel Sandemose.

Vi får høre om en barndom og oppvekst utenom det vanlige, både for Ibens far Bjarne og Iben selv. Hun forteller om oppveksten med Aksel Sandemose, noe som var både både himmel og helvete, og om egen oppvekst med oppfinnsomhet og varme. Og Janteloven har alltid ligget på lur – ubehagelig, men også en god grunn til å tenke det motsatte!

Vanlig servering av kaffe og noe å bite i.

Antallet deltagere er fortsatt begrenset til 50. Påmelding på hjemmesiden, pr. e-post til nilselie@online.no eller pr. SMS til 480 34 524. Påmeldingsfrist mandag 30. november 2020. Vennligst ikke møt opp uten å ha fått deltakelsen bekreftet!

Vi oppfordrer til bruk av munnbind og skal sørge for å ha munnbind tilgjengelig til de som ikke har selv.

Deltakeravgift som vanlig kr. 50 for medlemmer og kr. 100 for ikke-medlemmer. Betaling til U3As konto 0530.38.82628 når deltakelsen er bekreftet. Vennligst oppgi navn på betaler!

Vel møtt!

Styret