Invitasjon 6

Torsdag 19.november 2020 kl 1300 (dørene åpner kl 1230) - Varden Leir

Øyvind Brodtkorb Nustad

«Snøen som falt i fjor»

Dagens foredragsholder er forfatter Øyvind Brodtkorb Nustad.

I foredraget tar han oss tilbake til 1950- og 1960-tallet og reflekterer over alt som er blitt borte: Lydene, luktene fra en verden uten ventilasjon og kjøleskap, politikere, kjentfolk fra film, radio, og – etter hvert – TV, og ikke minst alle aktivitetene som forsvant: kappe land, kaste på stikka . . .

Alt blir presentert med film, bilder og lyd.

Et høydepunkt for nostalgikere som liker å mimre over nær – men allikevel fjern – fortid. Det er parkeringsarealer inne på området i Varden leir. Vi oppfordrer imidlertid deltakerne til så vidt mulig om å samle seg to eller maksimum tre i hver bil, eller om nødvendig til å bruke bussen, som stopper rett utenfor 

 Vanlig servering av kaffe med tilbehør!

Av smittevernhensyn må vi begrense antallet deltakere til 50. Vi må også ha påmelding– på hjemmesiden, pr. e-post til nilselie@online.noeller pr. SMS til 480 34 524. Av kontroll- og smittevernhensyn må vi også fastsette siste påmeldingsfrist til mandag 16. november 2020.

Alle som melder seg på, får før møtet tilbakemelding om de får plass eller ikke. Ved overbooking vil medlemmer bli prioritert. Vennligst ikke møt opp uten å ha fått deltakelsen bekreftet!

Vi har munnbind til alle, og vil selvfølgelig etterleve alle corona-råd og pålegg som måtte komme nasjonalt og fra kommunen. Så lenge møtene kan gjennomføres på en risikofri måte, mener vi det er ekstra viktig å kunne opprettholde dette tilbudet i en tid med begrensede muligheter for sosiale aktiviteter.

Deltakeravgift som vanlig kr. 50,- for medlemmer og kr. 100,- for ikke-medlemmer. Betaling til U3As konto 0530.38.82628 når deltakelse er bekreftet. Vennligst oppgi navn på betaler!

Vel møtt!

Styret