Invitasjon 8

Torsdag 8. september kl 1300 (dørene åpner kl 1230) - Samfunnshuset i Kongleveien 12

Guro Slettemark

«Hva er korrupsjon? Hvorfor og hvordan angår dette oss?»

Dagens foredragsholder er generalsekretær Guro Slettemark i Transparency International Norge.

 Transparency International (TI) er den globale sivilsamfunnsorganisasjonen som står i spissen for kampen mot korrupsjon. Gjennom avdelinger i nærmere 100 land, sprer TI kunnskap om skadevirkningene av korrupsjon og samarbeider med myndigheter, næringsliv og sivilsamfunn om å utvikle og iverksette effektive tiltak for å bekjempe korrupsjon

Slettemark, som er jurist, har vært generalsekretær i TI Norge siden 2009, og har hatt en rekke andre offentlige stillinger og verv. Hun vil fortelle om virksomheten i TI, og om at korrupsjonsproblematikken nok har større omfang i dagens samfunn enn vi liker å tenke på. Korrupsjon er aldeles ikke noe som bare forekommer i land vi ikke liker å sammenlikne oss med!

Vanlig servering av kaffe med tilbehør.

Det er ikke lenger krav om påmelding – det er bare å komme! Munnbind eller ikke er opp til den enkelte.

Deltakeravgift som vanlig kr. 50 for medlemmer og kr. 100 for ikke-medlemmer. Det er fint om det blir betalt før møtet til U3As konto 0530.38.82628 eller til Vipps 125713. Ved bruk av Vipps må det legges til kr. 10, altså kr. 60 for medlemmer og kr. 110 for ikke-medlemmer. Vennligst oppgi navn på betaler!

Vel møtt!

Styret