Invitasjon 11

Torsdag 18. november 2021 kl 1300 (dørene åpner kl 1230) - i Samfunnshuset i Kongleveien 12

Dagens foredragsholder er Per Edgar Kokkvold – best kjent som tidligere generalsekretær i Norsk presseforbund – men også som tidligere redaktør av Arbeiderbladet, leder av Kringkastingsrådet, og som en prinsippfast forsvarer av ytringsfriheten.

Det er ikke Donald Trump som har skapt uttrykket «fake news» eller «falske nyheter», men det er han som har gjort det til et verdensomspennende moteord – og noe som allerede har forgiftet det amerikanske samfunn, sier Kokkvold. Han mener det er naivt å tro at Norge er forskånet for denne giften. I sitt foredrag advarer han norske medier mot selvgodhet, og mot å tro at de selv er uten skyld for å ha skapt grobunn for falske nyheter også hos oss.

Vanlig servering av kaffe med tilbehør.

Selv om det meste nå er åpnet opp, vil vi gjerne fortsatt ha påmelding til møtene – i et hvert fall inntil videre. Meld dere på på hjemmesiden «u3anesodden.no», pr. e-post til nilselie@online.no eller pr. SMS til 480 34 524. Påmeldingsfrist tirsdag  16. november 2021. Vi begrenser i utgangspunktet ikke deltakerantallet, og sender ikke bekreftelse på deltakelsen, men hvis vi mot formodning ikke kan ta inn alle påmeldte, skal de som ikke kommer til, få beskjed pr. e-post. Ellers er det bare å møte opp for de som har meldt seg på.

Deltakeravgift som vanlig kr. 50 for medlemmer og kr. 100 for ikke-medlemmer. Vennligst betal allerede ved påmelding til U3As konto 0530.38.82628 eller til Vipps 125713, og oppgi navn på betaler!

Vel møtt!

Styret