Invitasjon 10

Torsdag 4. november 2021 kl 1300 (dørene åpner kl 1230) - i Samfunnshuset i Kongleveien 12

Øystein Kock Johansen.

«Steder man må se (før man dør)»

Verden er full av spektakulære og forhistoriske destinasjoner som er innhyllet i mysterienes tåke, og som man kan besøke som nysgjerrig og vitebegjærlig turist. Hvem bygget Stonehenge? Og hvordan i all verden klarte de det? Hva med pyramidene i Egypt og moaiene på Påskeøya? Var det romvesener som laget Nazca-linjene i Peru?? Vi blir tatt med til disse og andre gåtefulle steder av dagens foredragsholder Øystein Kock Johansen. Han er religionshistoriker, arkeolog og forfatter, arbeidet i mange år nært sammen med Thor Heyerdahl og er en høyt skattet reiseleder til slike eksotiske steder som han skal fortelle om. Dette blir en festforestilling!

Vanlig servering av kaffe med tilbehør.

Selv om det meste nå er åpnet opp, vil vi gjerne fortsatt ha påmelding til møtene – i et hvert fall inntil videre. Meld dere på på hjemmesiden «u3anesodden.no», pr. e-post til nilselie@online.no eller pr. SMS til 480 34 524. Påmeldingsfrist tirsdag  2. november 2021. Vi begrenser i utgangspunktet ikke deltakerantallet, og sender ikke bekreftelse på deltakelsen, men hvis vi mot formodning ikke kan ta inn alle påmeldte, skal de som ikke kommer til, få beskjed pr. e-post. Ellers er det bare å møte opp for de som har meldt seg på.

Deltakeravgift som vanlig kr. 50 for medlemmer og kr. 100 for ikke-medlemmer. Vennligst betal allerede ved påmelding til U3As konto 0530.38.82628 eller til Vipps 125713, og oppgi navn på betaler!

Vel møtt!

Styret