Invitasjon 1

Torsdag 10. september 2020 kl 1300 (dørene åpner kl 1230) - Varden Leir

Bjørn Hansen

«Fire nye år med Trump?»

Dagens foredragsholder er journalist Bjørn Hansen, som det var nærliggende å spørre om å komme til U3A og snakke om dette temaet, som opptar – og bekymrer – de fleste av oss.

I sin 30-årige karriere i NRK har Bjørn Hansen særlig arbeidet med utenriksstoff, med sterk vekt på amerikansk politikk. Han har også vært NRK’s korrespondent i USA, og er kjent for god og dyp innsikt om alt som rører seg der borte.

I foredraget vil han ta for seg det forestående presidentvalget i USA 3. november 2020 og – ikke minst – president Donald Trump. Som Bjørn Hansen selv sier: det blir et dramatisk og avgjørende valg, ikke bare for USA, men også for verden for øvrig, og – ikke minst – for USAs allierte. Hva kan konsekvensene bli av et eventuelt gjenvalg?

I rundskriv til medlemmene 17. august 2020 har vi redegjort for årsakene til at vi inntil videre ikke kan benytte samfunnshuset eller andre kommunale lokaler, og for at vi har vært heldige og fått disponere lokalet på Varden – bygningen til høyre rett innenfor porten.

Det er godt med parkering inne på området, og bussen stopper rett utenfor.

Vanlig servering av kaffe med tilbehør!

Av smittevernhensyn må vi begrense antallet deltakere til 50, og vi må ha påmelding– pr. e-post til nilselie@online.no eller pr. SMS til 480 34 524. Alle som melder seg på, får i god tid før møtet tilbakemelding om de får plass eller ikke.

Deltakeravgift som vanlig kr. 50,- for medlemmer og kr. 100,- for ikke-medlemmer. For å unngå kontanter må deltakeravgiften betales til U3As konto 0530.38.82628 ved påmelding. De som allerede har meldt seg på, bes også ordne med denne betalingen før møtet.

Vel møtt!

Styret